- Nowy

Wysokobiałkowy baton bez dodatku cukrów z nadzieniem
High Protein białkowa przekąska dla osób aktywnych. Doskonały w trakcie lub po treningu. Białko przyczynia się do zwiększenia masy mięśniowej. Nie zawiera syropu glukozowo-fruktozowego.
High Protein Bar to wysokobiałkowa czekolada mleczna bez dodatku cukrów z nadzieniem arachidowym (30%) i nadzieniem karmelowym (20%) z orzeszkami arachidowymi (10%).
Dla kogo?
- Dla sportowców
- Dla osób aktywnych, uprawiających sporty siłowe
- Dla osób uczęszczających na siłownię
- Dla osób, które chcą zwiększyć swoją masę mięśniową
- Dla osób szukających szybkiej, pożywnej przekąski w ciągu dnia
Kiedy stosować?
- Przed lub po treningu, w zależności od potrzeb i składu stosowanej diety oraz dziennego zapotrzebowania na białko
- Kiedy masz ochotę na coś słodkiego lub nie masz czasu na przygotowanie pełnowartościowego posiłku
Sposób użycia:
Po otwarciu, produkt przeznaczony jest do natychmiastowej konsumpcji.
Właściwości odżywcze:
100 g | 1 baton (46 g) | |
Wartość energetyczna | 2174 kJ / 522 kcal | 1000 kJ / 240 kcal (12%*) |
Tłuszcz | 34 g | 15,4 g (22%*) |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 20 g | 9,1 g (45%*) |
Węglowodany | 29 g | 13,30 g (5%*) |
w tym cukry | 15 g | 6,8 g (8%*) |
Białko | 30 g | 13,8 g (28%*) |
Sól | 0,28 g | 0,13 g (2%*) |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).
Opakowanie zawiera 1 baton.
Składniki:
koncentrat białek serwatkowych [serwatka w proszku (z mleka), emulgator: lecytyny (z soi)], tłuszcz palmowy, wysokobiałkowe nadzienie karmelowe bez cukru [ekstrakt jabłka, koncentrat białek serwatkowych (z mleka), mleko zagęszczone niesłodzone, tłuszcz kokosowy, barwnik: karmel, emulgator: mono– i diglicerydy kwasów tłuszczowych, sól, naturalny aromat], substancja słodząca: maltitole, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku odtłuszczone, miazga kakaowa, ekstrakt słodu jęczmiennego, mleko w proszku pełne, chrupki z białka mleka 1,8%, tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyny (ze słonecznika), ekstrakt z wanilii. Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 32%.
Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Może zawierać inne orzechy, jaja i zboża zawierające gluten. Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym miejscu.
Opis